Rolstoelbasketballers weer met de Globetrotters


Na het succes van vorig jaar, is het Nederlands Rolstoelbasketbalteam ook dit jaar weer gevraagd als openingsact van de Harlem Globetrotters. Op 12 april zijn de balkunstenaars te zien in Almere, op 16 april in Groningen. Een mix van het Nederlands heren- en damesteam zal van de partij zijn om een demonstratiewedstrijd te spelen. Zie onderstaand persbericht voor meer informatie:


HARLEM GLOBETROTTERS MET ONGEËVENAARDE SHOW OP 12 APRIL IN ALMERE EN 16 APRIL IN GRONINGEN
Voorafgegaan door demonstratie van het Nederlands rolstoelbasketbalteam


Spectaculaire dunks, razendsnelle balwisselingen, actie, kracht, humor, behendigheid en sensatie. Het komt allemaal aan bod in de show van Amerika’s bekendste basketbalteam, de Harlem Globetrotters. Op 12 april treden ze aan in het Topsportcentrum Almere en vier dagen later, op 16 april, zijn ze in Martiniplaza Groningen te bewonderen. De shows worden voorafgegaan door een demonstratie van het Nederlands rolstoelbasketbalteam.


De knotsgekke en technisch begaafde Harlem Globetrotters weten van iedere voorstelling een ongeëvenaarde komische show te maken waarbij niet alleen de tegenspelers en de scheidsrechters, maar ook de toeschouwers zelf deel uitmaken van het spektakel. Het Topsportcentrum Almere en Martiniplaza Groningen hebben een beperkte capaciteit dus degenen die een avond ècht willen genieten van top entertainment van het hoogste niveau doen er goed aan om snel te reserveren.


Voorprogramma
De unieke optredens in Nederland worden voorafgegaan door een demonstratie van het Nederlands heren- en dames rolstoelbasketbalteam. De dames wonnen zilver op het Europees Kampioenschap en zijn nu in voorbereiding op de Paralympics. Zij hopen straks in Londen een medaille te veroveren. Daarbij rekenen zij op de steun van de Nederlandse basketballiefhebbers. Uiteraard dragen de Harlem Globetrotters hier graag een steentje aan bij.


Aanvangstijden en ticketverkoop
De deuren van Topsportcentrum Almere (12 april) en Martiniplaza Groningen (16 april) openen om 18.00 uur. Het door het Nederlands rolstoelbasketbalteam verzorgde voorprogramma gaat om 19.20 van start. Om 19.50 uur heet mascotte Globie het publiek welkom en om 20.00 uur betreden de Harlem Globetrotters de arena.


De toegangsprijs bedraagt € 25,- p.p. exclusief servicekosten. Tickets zijn verkrijgbaar via www.eventim.nl, (callcenter 0900-1330 – € 0,45 p/m) of bij de VVV-ticketpoints.


www.greenhousetalent.nl

Partners

  • NOC NSF
  • Acquire Digital
  • 3sixty media - Designers met pit ambitie en creatie
  • Papendal
  • Fonds gehandicapten
  • GoedTV
  • Cruyff Foundation
  • Hulskamp Audio Visueel
  • Quintop Management Consultants